IT-tjänster hos en aktiv partner

Du kommer att märka skillnad!

Vi bygger vår verksamhet på pricksäkra, ärliga och kostnadseffektiva lösningar utifrån vår kunds behov. Vi lyssnar alltid på vår kund och lämnar alltid raka svar. Tydliga förväntningar i båda riktningar är vi övertygade om bygger långa, starka och personliga relationer.
​​​​​​​Vi är en aktiv IT-partner vilket du kommer märka.
background2background2
background2

Intelligent infrastruktur


En säker och väl fungerande infrastruktur är grunden för att applikationer och databaser ska fungera bra och på ett säkert sätt. Därför erbjuder vi hjälp med hela infrastrukturen – från kablage och nätverksprodukter till servrar, datorer och skrivare.

Kontakta oss för att få veta mer!

Utveckling

I ett levande företag finns ständigt möjligheter till utveckling – dels av mjukvara men också av företagets förhållningssätt till IT. Vi hjälper er utveckla och implementera smarta lösningar inom alla områden av IT för att förenkla ert vardagliga arbete, vare sig det gäller nyutveckling eller integration och expansion av existerande system.

Kontakta oss för att få veta mer! 

​​​​​​​Portfolio för hemsidor
utveckling croppedutveckling cropped
utveckling cropped
kassasystem croppedkassasystem cropped
kassasystem cropped

Kassasystem

Vår kassaapplikation XPos är en användarvänlig lösning som är godkänd av Skatteverket. Den har en mängd integrationer så som Visma, FortNox, Babs Paylink, Golfens IT-system samt inventering via mobilapp. Allt med snabb och enkel driftsättning.
​​​​
Kontakta oss för att få veta mer!

Affärsystem

Att integrera webbshop, betalsystem och fraktbokning med affärsystem och ekonomiadministration kan både spara tid och minska risken för misstag längs hela den administrativa processen. Vi har stor erfarenhet inom många av dessa system och hjälper er gärna ta fram en lösning för att förenkla ert dagliga arbete.
​​​​
Kontakta oss för att få veta mer!
affarssystem croppedaffarssystem cropped
affarssystem cropped
moln croppedmoln cropped
moln cropped

Molntjänster & hosting


Att tillgodose alla sina IT-behov med interna resurser kan bli komplicerat och sårbart. Vi implementerar moderna molnbaserade tjänster från leverantörer i branchens framkant, där du kan lita på att driften sköts professionellt och med hög säkerhet.

Kontakta oss för att få veta mer!


En dynamisk IT partner


Skräddarsy er IT miljö tillsammans med oss. Låt oss ta hela, delar eller bara valda delar av ansvaret för er IT miljö. Vi har en buffé av IT tjänster där ni själva plockar vad ni själv vill ha och i vilken mängd ni vill ha den och som en del av det hela kan ni själva välja om ni vill ha det finansierat i grunden eller direkt i hand.

Kontakta oss för att få veta mer!
helhetstjanst croppedhelhetstjanst cropped
helhetstjanst cropped